Horeca Vlaanderen Krant 33 - februari 2012

Horeca Vlaanderen Krant 33 - februari 2012

06-02-2012

Binnenkort valt de Horeca Vlaanderen Krant van februari in de bus. We nemen u mee naar de lekkerste provincies van België volgens de culinaire gidsen Michelin en GaultMillau. Verder leggen we de terrasreglementen in verschillende Vlaamse steden, Brussel en Luik uit. Eén ding is daarbij duidelijk. Het rookverbod heeft een en ander in beweging gezet.

Onze bierspecialist Hans Bombeke loodst u door het recentste bier- en bierboekennieuws. We gingen langs bij een horecamarktanalysebureau en geven u in twee series in twee opeenvolgende kranten de tips voor een beter rendement van de ceo.

Horeca lid in de kijker is Wim Van Respaille die volgens de principes van het ‘Sir’-concept onlangs het Sir Plantin Hotel opende in Antwerpen. De ‘Sir’-hotels bieden aristocratische gastvrijheid in een trendy kader tegen een betaalbare prijs.

In 2012 gaan we gezond koken. Niemand minder dan Bart De Pooter van De Pastorale in Reet bijt de spits af.

En vergeet vooral onze maandelijkse poll niet in te vullen. Wat vindt u van de nieuwe aangifteformulieren voor studentenarbeid?

Pagina per e-mail verzenden

Vul onderstaand formulier in om uw deze pagina per e-mail naar uw kennis of collega te sturen.

Gegevens vriend(in)   Uw gegevens  
Verzend per e-mail * Verplichte velden

Filter website inhoud op onderwerp:

Archief 2012

Selecteer maand

Selecteer jaartal