Nieuws

1   2   3   4   5   6   7  »  [104]
Nieuw ledenvoordeel: Voordelig tanken bij Q8

Nieuw ledenvoordeel: Voordelig tanken bij Q8

19 mei 2015 - Nieuw ledenvoordeel!  Dankzij de nieuwe overeenkomst tussen Horeca Vlaanderen en Q8 genieten leden van Horeca Vlaanderen van een hoge korting bij het tanken in één van de 400 Belgische Q8-tankstations.

Lees meer

Project “Horeca mystery visits”  breidt uit naar gans Vlaanderen

Project “Horeca mystery visits” breidt uit naar gans Vlaanderen

18 mei 2015 - In september 2014 lanceerde Horeca Vlaanderen, met steun van de Vlaamse Overheid, het project "mystery visits" voor restaurants en cafés in Gent, Antwerpen en Brugge. Dit aanbod wordt nu uitgebreid naar gans Vlaanderen. Dit betekent dat vanaf nu elk café of restaurant in Vlaanderen een mystery visit kan aanvragen.

 

Lees meer

Vakbondsfront zaait onnodig onrust

Vakbondsfront zaait onnodig onrust

 

7 mei 2015 - Vandaag heeft de regering de horecamaatregelen aan de sectorale sociale partners voorgesteld en hen de mogelijkheid gegeven hierover advies te geven. Horeca Vlaanderen is hiertoe bereid, maar de vakbonden beslisten dadelijk over te gaan tot acties. Het vakbondsfront zaait zo onnodig onrust en berokkent de sector schade.

Lees meer

Regering geeft horeca meer flexibiliteit

Regering geeft horeca meer flexibiliteit

28 april 2015 - Op 24 april keurde de federale regering het ontwerp programmawet goed waarin begeleidende maatregelen genomen worden voor de horecasector. Horeca Vlaanderen reageert positief maar benadrukt dat het basisprobleem, de hoge lasten op arbeid, nog niet is opgelost. Een verlaging van de lasten op arbeid op de eerste 38 uren blijft absolute noodzaak.

Lees meer

De veertien allergenen

De veertien allergenen

28 april 2015 - Eind vorig jaar ging de nieuwe allergenenwetgeving van kracht. Dit betekent dat u sinds dan wettelijk verplicht bent uw klanten te informeren over de aanwezigheid van allergenen in uw gerechten. Kent u de veertien wettelijke allergenen? Hier kan u een handige affiche downloaden.

Lees meer

1   2   3   4   5   6   7  »  [104]

Filter website inhoud op onderwerp:

Archief 2015

Selecteer maand

Selecteer jaartal