Nieuws

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [103]
Stad Antwerpen stelt rookcharter voor

Stad Antwerpen stelt rookcharter voor

13 december 2011 - De stad Antwerpen, Horeca Vlaanderen en Unizo willen met het rookcharter, dat gisteren in het AMUZ werd voorgesteld, de overlast door buitenrokers beperken. Daarom lanceerde ze haar sensibiliseringscampagne 'Buiten mag het stiller'. Antwerpen is met ruim 3.000 zaken de grootste horecastad van Vlaanderen. Het informatiemoment kon dan ook op de belangstelling rekenen van zo'n 140 uitbaters.
Lees meer

Belgische jonge kok wint Europese prijs 'beste businessplan'

Belgische jonge kok wint Europese prijs 'beste businessplan'

8 december 2012 - De 19-jarige Wim Vandermotten heeft een Europese wedstrijd voor het beste businessplan gewonnen. Hij haalde het tijdens de finale in Wenen met een plan voor een gastronomisch restaurant, De Pastinaak. Vooral de aandacht voor streekproducten en lokale groenten kon de jury bekoren.

Horeca Vlaanderen is verheugd dat onze jonge koks, naast culinair talent, ook nog een gezonde ondernemersgeest hebben.

Lees meer

Opleidingen voedselveiligheid 2012 - schrijf u in

Opleidingen voedselveiligheid 2012 - schrijf u in

1 december 2011 - Ook in 2012 biedt de voorlichtingscel van het  Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) in samenwerking met Horeca Vlaanderen een aantal gratis horeca opleidingen voor de goede hygiĆ«nepraktijken aan.

Deze opleidingen bestaan uit twee modules, iedereen is vrij in het kiezen van zijn module(s)

Lees meer

De Federatie Toeristische industrie herbevestigt haar engagement tegen sextoerisme

1 december 2011 - Recent werd op Europees niveau  een richtlijn goedgekeurd tegen uitbuiting van kinderen, die bepalingen omvat om sextoerisme te bekampen. Het gaat ondermeer om het verbod advertentiemateriaal te verspreiden dat hiertoe aanzet en om het verbod  reisformules aan te bieden met het doel sexueel misbruik te maken.Lees meer

Bouwen aan de toekomst door te werken, niet door te staken

29 november 2011 - Nu vrijdag betogen de vakbonden tegen de begrotingsvoorstellen van de politieke onderhandelaars. Dat vinden de werkgeversorganisaties onverantwoord, zelfs al zijn ook wij het niet eens met alle voorstellen. Het land en de economie platleggen is niet de juiste manier om van u te laten horen.


Lees meer

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [103]

Filter website inhoud op onderwerp:

Archief 2015

Selecteer maand

Selecteer jaartal