Nieuws

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [103]

Plaag van inbraken in horecazaken

14 december 2011 - De laatste maanden wordt er een verhoging van het aantal inbraken in horecazaken vastgesteld, in het bijzonder horecazaken waarbij de privéwoning deel uitmaakt van hetzelfde pand. De daders dringen tijdens de afwezigheid van de uitbaters in het horecagedeelte binnen in de privévertrekken. Ook van enkele hoteliers kregen wij te horen dat het aantal diefstallen in de lobby toeneemt. Inbraken en diefstal blijven onvermijdelijk, maar we geven u graag enkele tips mee ter preventie.

Lees meer

Klaar voor de toerist van morgen

13 december 2011 - De toeristische sector wil de toerist van morgen dankzij een uitgesproken samenwerking nog beter op zijn wenken bedienen.

Op de Via-rondetafel‘Klaar voor de toerist van morgen’ hebben de Vlaamse overheid, en de toeristische ondernemers zich geëngageerd om rond innovatie nog sterker samen te werken en ideeën en instrumenten uit te wisselen.

Lees meer

Stad Antwerpen stelt rookcharter voor

Stad Antwerpen stelt rookcharter voor

13 december 2011 - De stad Antwerpen, Horeca Vlaanderen en Unizo willen met het rookcharter, dat gisteren in het AMUZ werd voorgesteld, de overlast door buitenrokers beperken. Daarom lanceerde ze haar sensibiliseringscampagne 'Buiten mag het stiller'. Antwerpen is met ruim 3.000 zaken de grootste horecastad van Vlaanderen. Het informatiemoment kon dan ook op de belangstelling rekenen van zo'n 140 uitbaters.
Lees meer

Belgische jonge kok wint Europese prijs 'beste businessplan'

Belgische jonge kok wint Europese prijs 'beste businessplan'

8 december 2012 - De 19-jarige Wim Vandermotten heeft een Europese wedstrijd voor het beste businessplan gewonnen. Hij haalde het tijdens de finale in Wenen met een plan voor een gastronomisch restaurant, De Pastinaak. Vooral de aandacht voor streekproducten en lokale groenten kon de jury bekoren.

Horeca Vlaanderen is verheugd dat onze jonge koks, naast culinair talent, ook nog een gezonde ondernemersgeest hebben.

Lees meer

Opleidingen voedselveiligheid 2012 - schrijf u in

Opleidingen voedselveiligheid 2012 - schrijf u in

1 december 2011 - Ook in 2012 biedt de voorlichtingscel van het  Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) in samenwerking met Horeca Vlaanderen een aantal gratis horeca opleidingen voor de goede hygiënepraktijken aan.

Deze opleidingen bestaan uit twee modules, iedereen is vrij in het kiezen van zijn module(s)

Lees meer

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [103]

Filter website inhoud op onderwerp:

Archief 2015

Selecteer maand

Selecteer jaartal