Nieuws

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [104]
Horeca Vlaanderen daagt Ikea voor de rechtbank

Horeca Vlaanderen daagt Ikea voor de rechtbank

20 december 2011 -  Horeca Vlaanderen daagt vandaag, in samenspraak met De Boerenbond en Horeca Wallonië, Ikea voor de rechtbank. Ikea wordt gedagvaard voor oneerlijke handelspraktijken,  wat oneerlijke concurrentie tot gevolg heeft. 

Lees meer

Aantal eindejaar boekingen restaurants in stijgende lijn.

Aantal eindejaar boekingen restaurants in stijgende lijn.


17 december 2011 -
Uit een steekproef van Horeca Vlaanderen gevoerd bij 150 restaurateurs, blijkt dat 60% van de ondernemers evenveel of meer boekingen heeft in vergelijking met vorig jaar. Ook vorig jaar mochten  we reeds een positieve trend melden.  Horeca Vlaanderen is tevreden met dit resultaat, maar verwacht nog een aantal last-minute beslissers.

Lees meer

Plaag van inbraken in horecazaken

14 december 2011 - De laatste maanden wordt er een verhoging van het aantal inbraken in horecazaken vastgesteld, in het bijzonder horecazaken waarbij de privéwoning deel uitmaakt van hetzelfde pand. De daders dringen tijdens de afwezigheid van de uitbaters in het horecagedeelte binnen in de privévertrekken. Ook van enkele hoteliers kregen wij te horen dat het aantal diefstallen in de lobby toeneemt. Inbraken en diefstal blijven onvermijdelijk, maar we geven u graag enkele tips mee ter preventie.

Lees meer

Klaar voor de toerist van morgen

13 december 2011 - De toeristische sector wil de toerist van morgen dankzij een uitgesproken samenwerking nog beter op zijn wenken bedienen.

Op de Via-rondetafel‘Klaar voor de toerist van morgen’ hebben de Vlaamse overheid, en de toeristische ondernemers zich geëngageerd om rond innovatie nog sterker samen te werken en ideeën en instrumenten uit te wisselen.

Lees meer

Stad Antwerpen stelt rookcharter voor

Stad Antwerpen stelt rookcharter voor

13 december 2011 - De stad Antwerpen, Horeca Vlaanderen en Unizo willen met het rookcharter, dat gisteren in het AMUZ werd voorgesteld, de overlast door buitenrokers beperken. Daarom lanceerde ze haar sensibiliseringscampagne 'Buiten mag het stiller'. Antwerpen is met ruim 3.000 zaken de grootste horecastad van Vlaanderen. Het informatiemoment kon dan ook op de belangstelling rekenen van zo'n 140 uitbaters.
Lees meer

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [104]

Filter website inhoud op onderwerp:

Archief 2015

Selecteer maand

Selecteer jaartal