Nieuws

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [94]

Stad Lier biedt gratis internet aan op Grote Markt

Vanaf volgende week gratis draadloos internet op Grote Markt17 augustus 2011- Als alles goed gaat, kan je vanaf volgende week gratis surfen op internet van op een terrasje op de Grote Markt. Dit om het leed van de werken wat te verzachten. "Maar als het proefproject succes heeft, zullen we het misschien ook na de werken voortzetten", zegt schepen Jan Hermans. 

Wim Dils, voorzitter  van Horeca Lier, vindt het een mooi initiatief. 
" Dit is zeer interessant voor zakenmensen, maar ook voor particulieren die online willen met bijvoorbeeld hun smartphone."


Lees meer

Horeca Vlaanderen en Unizo vragen compenserende maatregelen rookverbod

Yves Leterme op café

16 juli 2011 -  De overheid moet compenserende maatregelen voor het rookverbod invoeren, om zo de horeca meer ademruimte te geven. Dat deelden  Federatie Horeca  Vlaanderen en Unizo vrijdag mee tijdens een cafétocht met premier Yves Leterme (CD&V) in Oostende om de noden van de horeca te onderlijnen.

    

Lees meer

Sociale partners in het paritair comité voor de horeca

Sociale partners in het paritair comité voor de horeca

 

WERKEN IN DE HORECA IS EEN VOLWAARDIGE CARRIERE

 

15 juli 2011 - Vaak wordt beweerd dat werken in de horeca niet aantrekkelijk is.  Nochtans biedt de horecasector haar werknemers een professionele carrière aan.  In 2007 werd al een inhaalbeweging ingezet in de lonen, die tot vandaag doorwerkt en verdergaat.  Met het sectoraal akkoord van 14 juli 2011 wordt daar een nieuwe stap aan toegevoegd.

Lees meer

Initiatief in Deerlijk om horeca te ondersteunen

Initiatief in Deerlijk om horeca te ondersteunen

13 juli 2011- Bert Schelfhout en Angelique Lefebvre komen opzetten met ‘Horecaplan Deerlijk’. Een vrijwillig initiatief om de horecazaken in hun gemeente in de kijker te zetten. Ze bezochten alle horecazaken met de vraag om te participeren voor de uitgave van een gids, een poster, een website én een nieuwsbrief. De uitwerking realiseerden ze helemaal zelf.

Lees meer

Bestuursleden worden gelauwerd op Hoogstraats aardbeienfestijn

Bestuursleden worden gelauwerd op Hoogstraats aardbeienfestijn

 

12 juli 2011 - Vorige week organiseerde Horeca Noorderkempen reeds voor de zevende maal haar jaarlijks aardbeienfestijn. In Restaurant Begijnhof te Hoogstraten konden een vijftigtal aanwezigen genieten van een diner dat volledig in het teken stond van de gekende Hoogstraatse lekkernij.

 

Lees meer

[1]  «  61   62   63   64   65   66   67  »  [94]

Filter website inhoud op onderwerp:

Archief 2014

Selecteer maand

Selecteer jaartal