Fraude met opleidings- & veiligheidscertificaten

Fraude met opleidings- & veiligheidscertificaten

25-05-2012 09:09:16

Er is vastgesteld dat de naam van Horeca Vorming Vlaanderen wordt misbruikt om bedrijfsinterne veiligheidsopleidingen aan te bieden voor de sector, inclusief vervalste veiligheidscertificaten.

Horeca Vorming Vlaanderen werkt voor haar aanbod aan bedrijfsinterne opleidingen met een geselecteerde groep van externe instructeurs, maar organiseert alle opleidingen steeds zelf, volgens een vaste procedure.
Na een contact met een consulent, volgt een interne goedkeuringsprocedure via de Raad van Bestuur, waarna  u van Horeca Vorming Vlaanderen een bevestiging ontvangt over de organisatie van de opleiding en de naam en contactgegevens van de instructeur. Bij deze goedgekeurde interne bedrijfsopleidingen is er geen opleidingskost. De instructeur wordt steeds rechtstreeks betaald door Horeca Vorming Vlaanderen.

Indien u een aanbod voor een bedrijfsinterne opleiding ontvangt volgens een andere procedure of waarin de naam van Horeca Vorming wordt gebruikt door iemand anders dan de lijst van medewerkers hieronder is dit vermoedelijk een frauduleus aanbod.

De medewerkers van Horeca Vorming Vlaanderen waardoor u gecontacteerd kan worden zijn:
Consulenten: Evi De Cock - Els Devos – Bjorn Goossens – Tine Lecompte - Michelle Mies - Inge Moerman – Jurgen Nijs -  Greet Van Riel – Ilse Vanormelingen - Anne-Mie Verleye
Administratief medewerkers: Valerie Beloso Castro - Koen Decelle – Jan Labath – Saskia Vyncke
Coördinatoren: Annelies Eysermans – Trui Masschelein – Carl Verbeek
Directeur: Krispijn Yperman

Wie vermoedt een frauduleus voorstel ontvangen te hebben kan steeds contact opnemen met Horeca Vorming Vlaanderen via vormingvlaanderen@horeca.be of telefonisch 02 513 64 84.
Uw vraag zal discreet behandeld worden. Horeca Vorming Vlaanderen onderneemt inmiddels de nodige juridische stappen om deze handelswijze een halt toe te roepen.

Wilt u ook reageren? Log dan in op de website!

Pagina per e-mail verzenden

Vul onderstaand formulier in om uw deze pagina per e-mail naar uw kennis of collega te sturen.

Gegevens vriend(in)   Uw gegevens  
Verzend per e-mail * Verplichte velden